Νιώσε σαν σχεδιαστής μόδας μαθαίνοντας πώς να εκτυπώσεις το δικό σου ύφασμα σε αυτό το διασκεδαστικό εργαστήριο οικολογικής μεταξοτυπίας.

Έπειτα από μια γρήγορη εισαγωγή στην τεχνική της μεταξοτυπίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις γι’αυτή, θα τυπώσεις το σχέδιο της επιλογής σου πάνω σε ύφασμα, το οποίο μετά θα μετατρέψεις σε μοναδικό προσωποποιημένο αξεσουάρ ή αντικείμενο.


Βήμα 1: Επίλεξε το αντικείμενο σου.


Στην αρχή του εργαστηρίου θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να φτιάξεις με το ύφασμα που θα τυπώσεις.

Διαθέσιμες επιλογές:

1. Φουλάρι – 45€

Διάλεξε από μια ποικιλία πανέμορφων υφασμάτων ιδανικών για φουλάρι ή πασμίνα, και φτιάξε το δικό σου μοναδικό φουλάρι, που θα σε προστατέψει από τα καλοκαιρινά μελτέμια, προσθέτοντας μια μοναδική νότα στο στιλ σου.

2. Παρεό – 55€

Φτιαγμένο από όμορφο, ελαφρύ, και πλήρως φυσικό βαμβακερό ύφασμα, αυτό το παρεό είναι το ιδανικό αξεσουάρ των καλοκαιρινών σου εξορμήσεων. Εάν θέλεις να ταιριάξεις το χρώμα του με το μαγιό σου μην ξεχάσεις να το φέρεις μαζί!

3. Κάλυμμα για Μαξιλάρι – 45€

Φτιαγμένο από φυσικό βαμβακερό ύφασμα υψηλής αντοχής, αυτό το κάλυμμα για μαξιλάρι θα προσθέσει στο σπίτι σου μοναδικό στιλ ή θα είναι ιδανικό πρωτότυπο δώρο.

Θέλεις να φτιάξεις ασορτί μαξιλάρια? Φτιάξε και δεύτερο κάλυμμα για μαξιλάρι με έξτρα κόστος 15€.

4. Βαμβακερή Τσάντα Ώμου (Στιλ Tote) – 35€

Φτιαγμένη από ανθεκτικό φυσικό βαμβακερό ύφασμα, αυτή η τσάντα έχει πολλαπλές χρήσεις. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως μία φιλική-για-το-περιβάλλον τσάντα για ψώνια ή για να μεταφέρεις βιβλία και άλλα αντικείμενα που δε χωράνε στη τσάντα σου. Θα προσθέσεις τη δική σου προσωπική νότα τυπώνοντας με μεταξοτυπία το σχέδιο της επιλογής σου σε αυτή την ήδη ραμμένη τσάντα. Οι διαστάσεις της είναι 42×38 cm.

5. Τραπεζομάντηλο – 40€

Πρόσθεσε μια προσωπική νότα στο σπίτι σου με ένα μοναδικό τραπεζομάντηλο σχεδιασμένο από εσένα. Φτιάξε ένα τραπεζομάντηλο από ανθεκτικό φυσικό βαμβακερό ύφασμα που πλένεται στο πλυντήριο. Οι διαστάσεις του τραπεζομάντηλου είναι 150×150 cm (τετράγωνο) αλλά μπορείς να φτιάξεις και τραπεζομάντηλο σε συγκεκριμένες διαστάσεις τις επιλογής σου. Εάν χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερων διαστάσεων ύφασμα πιθανόν να υπάρξει έξτρα κόστος.

6. Ύφασμα – 50€

Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φτιάξεις με το ύφασμα που θα τυπώσεις, μπορείς απλα να διαλέξεις το είδος υφάσματος που προτιμάς και να το μετατρέψεις σε ότι θέλεις μετά! Το ύφασμα είναι 1×2 μέτρα. Μεγαλύτερες διαστάσεις είναι διαθέσιμες, εφόσον επικοινωνήσεις μαζί μας για διαθεσιμότητα, όμως μπορεί να υπάρξει εξτρά κόστος.


Βήμα 2: Επίλεξε Επίπεδο Δυσκολίας


Αφού πάρεις τη δύσκολη απόφαση για το τι θέλεις να φτιάξεις, αυτή η απόφαση θα είναι πολύ πιο εύκολη!

Με βάση το πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί το κάθε εργαστήριο, και όχι τόσο κοιτώντας τη δυσκολία του, υπάρχουν οι δύο εξής επιλογές:

1. Τύπωσε Ήδη Υπάρχον Σχέδιο της Επιλογής σου | Μεταξοτυπία σε μια Ημέρα

Διάλεξε από μια ποικιλία υπαρχόντων σχεδίων, σχεδιασμένων με το χέρι από τη Julie, την καλλιτέχνη του εργαστηρίου, και τύπωσε το στο ύφασμα της επιλογής σου. θα διαλέξεις τι χρώμα θέλεις να είναι το σχέδιο σου, και αν θέλεις να το ταιριάξεις με κάτι άλλο μπορείς να αναμίξεις χρώματα για να πετύχεις την απόχρωση που θέλεις. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και παραπάνω από ένα χρώματα για το σχέδιο σου, αλλά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για την ολοκλήρωση του εργαστηρίου.

 

2. Οικολογική Μεταξοτυπία από το Α ως το Ω | Πλήρες Σεμινάριο Μεταξοτυπίας
Επιπλέον Κόστος: 40€  | Διάρκεια: 10 Ώρες

Μάθε πώς να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο πάνω σε τελάρο χρησιμοποιώντας μεθόδους οικολογικής μεταξοτυπίας. Στο εργαστήριο αυτό, έπειτα από μια σύντομη εισαγωγή στη μεταξοτυπία, θα μάθεις πώς να σχεδιάζεις με το χέρι το σχέδιο σου πάνω σε τελάρο χρησιμοποιώντας προϊόντα Lascaux, και έπειτα θα τυπώσεις το σχέδιο σου στο ύφασμα της επιλογής σου, επιλέγοντας και τι χρώμα (ή χρώματα) θα χρησιμοποιήσεις.


Μερικά Πράγματα να Θυμάσαι:

  • Αν θέλεις να ταιριάξεις το χρώμα του σχεδίου σου με κάτι άλλο που ήδη έχεις, για παράδειγμα ένα παρεό με το μαγιό σου ή τραπεζομάντιλο με τις κουρτίνες σου, φέρε μαζί σου δείγμα του υφάσματος ή το ίδιο το ρούχο.
  • Το εργαστήριο χρησιμοποιεί μόνο μη τοξικές βαφές μεταξοτυπίας με βάση το νερό. Παρόλα αυτά, ότι φτιάξεις πλένεται στο πλυντήριο και τα σχέδια που θα τυπώσεις δεν θα ξεθωριάσουν, αρκεί να πλυθούν το πολύ στους 40 βαθμούς.
  • Επίπεδο Δυσκολίας: Έυκολο – Μέτριο
  • Απαραίτητες γνώσεις: Καμία – πιθανόν να επηρεάσει τη διάρκεια του εργαστηρίου
  • Διάρκεια: 4 - 10 Ώρες
  • Τιμή: Από 35€

Απάντηση