«Η τεχνική του Slow Design ενθαρρύνει τους χρήστες να συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία του σχεδιασμού.»

 

Το Milos Crafts Studio προσφέρει μια ευρεία γκάμα δημιουργικών εργαστηρίων και σεμιναρίων, στα ελληνικά και τα αγγλικά, κατάλληλα για όλα τα επίπεδα και τα γούστα, και όλες τις ηλικίες. Κάθε εργαστήριο διαφέρει σε διάρκεια και επίπεδο δυσκολίας, καθώς περιλαμβάνει εκμάθηση νέων καλλιτεχνικών δεξιοτήτων και μεθόδων, και προσφέρει γνώση και εμπειρία στη χρήση επαγγελματικών τεχνικών και εξοπλισμού.

Η φιλοσοφία του «Green Design» που ακολουθούμε δίνει προτεραιότητα στην ανθρώπινη ευημερία και την περιβαλλοντολογική υγεία του πλανήτη, το οποίο σημαίνει απλά πως τα εργαστήρια είναι διασκεδαστικά και χωρίς άγχος, με έμφαση στην βιώσιμη πρακτική. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά αντικείμενα, όπως μια τσάντα χειρός ή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα βιώσιμων υλικών. Τα διαθέσιμα υλικά περιλαμβάνουν φυσικά δέρματα, δέρμα από φελλό, ανακυκλωμένο χαρτί και ύφασμα, μετάξι, φυσικά και βαμμένα λινά υφάσματα. Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα υλικά.

 

 

Αν ψάχνεις μια καταπληκτική δημιουργική εμπειρία που θα κρατήσεις για πάντα ως αναμνηστικό από τη Μήλο, έχεις έρθει στο σωστό μέρος.

 

Βρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για κάθε εργαστήριο. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Julie για να συζητήσετε περισσότερες επιλογές εργαστηρίων, τιμές και εξατομικευμένα σεμινάρια.


Διαθέσιμα Εργαστήρια και Σεμινάρια