Υφάσματα για την κατασκευή κάθε είδους τσάντας:

    • Μετάξι Dupioni  – Το μετάξι αυτό, με επένδυση από βαρύ καμβά, διατίθεται σε όμορφα φωτεινά χρώματα και είναι ιδανικό για την κατασκευή τσάντας σε στυλ pouch, clutch, ή cross body. Μπορεί να διακοσμηθεί με χάντρες ή κέντημα.
    • Τζιν – Διατίθεται σε πολλά χρώματα και διαφορετικά πάχη, όπως βαρύ τζιν με ενίσχυση ή αδιάβροχο ενισχυμένο τζιν, ιδανικό για τη κατασκευή τσάντας clutch, pouch, ή cross body, καθώς και τσάντες πλάτης και barrel bags.
    • Φελλός (Eco-leather) Το πανέμορφο αυτό υλικό φτιάχνεται από τη φελλοφόρο βελανιδιά, ένα είδος δέντρου που ευδοκιμεί στη Πορτογαλία, και είναι πολύ ευχάριστο στο δούλεμα. Διατίθεται σε διάφορα σχέδια και χρώματα και προτείνεται για όλα τα είδη τσάντας.
    • Δέρμα και Σουέντ – Διατίθεται μεγάλη ποικιλία τύπων και χρωμάτων πανέμορφων μαλακών δερμάτων suede και nappa, κατάλληλα για τσάντες clutch, pouch και cross body.

Το εργαστήριο διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών υλικών και μεταλλικών στοιχείων, όπως πριτσίνια, καρφιά, αγκράφες και κουμπώματα. Εάν χρειάζεστε κάποιο συγκεκριμένο τύπο ή χρώμα μεταλλικών στοιχείων επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.